Back to All Events

Kvinner på Rando - Topptur for jenter - UTSOLGT


Toppturhelg for randojenter

Velkommen til jentehelg i den absolutte Norgestoppen!

Jenter i alle aldre, legg turen til fjells. Denne vårhelga inviterer Gjendesheim til toppturhelg for jenter, med jenter og av jenter.

Fjellgeit og fjellfører Ingvild Øyjordet instruerer dere i toppturlivets gleder og teknikker, og leder an på vårskiturer på aller øverste hylle sammen med et knippe andre veiledere. Vanskelighetsgraden tilpasses deltakernes ferdigheter. 

Etter en herlig middag på Gjendesheim venter vedfyrt badestamp under stjernehimmelen i Jotunheimens beste selskap. Gled dere! Denne helga arrangeres det også hundekjøreløp i Jotunheimen med målgang på Gjendesheim, og smått legendariske Trygve Svindland Trio spiller opp på lørdagskvelden. Stemning i taket garantert!

NB! Bildet som er brukt for å illustrere arrangementet er tatt under en lignende topptursamling på Haukeliseter fjellstue.

DENNE HELGEN ER DESSVERRE UTSOLGT.