Back to All Events

Jotunheimen Toppturcamp


Har du lyst til å stå på ski utenfor preparerte skiløyper og bestige en fjelltopp?
 

Da er topptur noe for deg! "Topptur" er et begrep som er veldig beskrivende. Du får en god fysisk utfordring, kan juble til topps og ha det morro på ski ned igjen. Altså en topp turopplevelse!

Under Jotunheimen Topptur Camp får du muligheten til å gå ulike toppturer med det turfølget du selv ønsker, inkludert erfarne fjellførere. Turene tilpasses de nivåer vi som arrangør ser det er behov for. Vi stiller med dyktige førere slik at du har friheten til å utnytte dagen best mulig slik du selv måtte ønske. Det sikrer derfor at du vil ha like stor glede av turene om du er sprek og fjellerfaren eller simpelthen er helt ny og ukjent med topptur og randoneé-konseptet.