Back to All Events

Drømmepåske i Jotunheimen


Aktiv påskeferie på Gjendesheim

Påskeveien opp til de eventyrlige turområdene på Valdresflye er åpen, Gjendesheim byr på foredrag, aktiviteter og nærkontakt med reinsdyret Iver - og ut fra hytta går det et stort nettverk av oppkjørte skiløyper. 

Det supertrivelige alpinanlegget Lemonsjøen ligger også kun en halvtime unna - med Kalven Seter og Norges eneste baristabudeie som byr på Fjell-Norges beste cappucino i bånn av bakken mens noen av verdens beste skikjørere svinger seg i hengene.

På Gjendesheim holder veileder Ørjan Venås foredrag om skredsikkerhet og ferdselsråd følgende tre kvelder: 

Tirsdag 10.april
Torsdag 12.april
Søndag 15.april

Påskens høydepunkt kan veldig fort bli skituren(!) over Besseggen med fører onsdag 11.april. 
...

Earlier Event: March 31
Skredkurs i Jotunheimen
Later Event: April 8
Påsketur i Jo Gjendes skispor